Bie's Bryggeri

Bie's Bryggeri

 

Økologisk most & saft – H.I. Bie's Bryggeri

I Hobro ligger et fantastisk lille stykke Danmarkshistorie, nemlig historien om Danmarks ældste stadigt fungerende bryggeri. Det hele startede i 1841, hvor brødrene Frederik og Anton Bie stiftede et bryghus på adressen Adelgade 26. Senere i 1913 lægger man grundstenen til produktion af mineral- og sodavand.

Det er de traditioner og håndværksmæssige færdigheder der er lagt til grund bag lanceringen af den nye serie inden for safte og most. Der er her tale om gamle autentiske opskrifter, som er tilpasset nutidens smagsnuancer. Råvarerne og ingredienserne er alle økologiske og i videst muligt omfang også af dansk oprindelse. På den måde sikrer man, at forbrugerne oplever den friske og naturlige smag af solmodne frugter og bær.

Æble/Ingefær

En naturlig frisk og læskende smag af danske økologiske æbler tilsat en pikant smag af økologisk ingefærrod, som er kendt for sit høje indhold af antioxidanter. Produktet er endvidere smagsjusteret med økologisk citronsaft, som giver en velafbalanceret smagsoplevelse.
EAN 5700002003843

Appelsin

En forfriskende oplevelse af saftige solmodne appelsiner. Den søde og frugtholdige saft er udelukkende udvundet af økologiske appelsiner med masser af gode C-vitaminer. Duften og smagen henleder tankerne på sydens sol og sommer.
EAN 5700002003874

Hyldeblomstsaft

Smagen og duften af sommer er intens i denne autentiske hyldeblomstsaft. Smagen er læskende og forstærket med lidt økologisk citronsaft, som bibringer produktet den friskhed, man kender fra den gode traditionelle hyldeblomstsmag.
EAN 5700002003898

Rabarbersaft

De nye smagstendenser har gjort rabarber populær. Vi har fremstillet en klassisk rabarbersaft med kraftig smag af solmodne danske rabarber. Smagen er justeret med koncentrat af aroniasaft, som skaber et harmonisk
og frisk produkt.
EAN 5700002003881

Solbærsaft

Her oplever man smagen af fuldmodne solbær, som kommer direkte fra de danske solbærplantager. De økologiske bær plukkes først, når de har fået tilstrækkelig med sol, hvilket bl.a. giver den flotte mørkerøde farve. Derudover har produktet et højt indhold af C-vitaminer.
EAN 5700002003867

Æblemost

Dette autentiske produkt er fremstillet af danske økologiske æbler. Der er her tale om godt traditionelt håndværk, hvor de fuldmodne æbler koldpresses, og den søde ufiltrerede saft kommer direkte på flasker. Det bevarer den gode aroma og perlende friskhed.
EAN 5700002003829


Tappet i klare flasker med skruelåg.

Kolli - 24 stk.

Leveringspris - Alle varianter
25 cl. 8,75 kr.
ekskl. moms og pant